PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Draga client ,

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Ce date personale prelucram?

 

Datele personale pe care le prelucram sunt urmatoarele date de identificare nume,adresa,telefon sau email, direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.


Cum prelucram datele tale personale?


Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza produsele noastre(mirodenii).Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi,fie pe consimtamantul tau, daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

 

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate? 

 

 
Pentru a-ti putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale.

Ca sa fie cat mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poti sa verifici si sa modifici oricand acordurile existente prin aplicatia de internet www,mirodenii.ro,accesand meniul Setari cont -› Datele mele.

 

 

Comunicam date personale catre alti destinatari? 


 

Nu comunicam niciodata datele tale personale catre terti.

 

Cat timp prelucram datele personale?

 


 


 


Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

 

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

 

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:

 

 

 

Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

 

 

 

Iti poti exercita aceste drepturi, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Bucuresti, Calea 13 Septembrie,nr.127-131,sector 5,Bucuresti,cod postal 070518,la nr. de Fax 40 214 10 18 20.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca informatiile complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le vei putea gasi incepand cu 25 mai pe site-urile noastre, la adresele https://www.mirodenii.ro/5-protectia-datelor-personale, .

 

 

 

MzYyY