TERMENI ȘI CONDIŢII
TERMENI ȘI CONDIŢII

Dorinta noastra este ca dvs sa fiti pe deplin multumit(a) atunci cand cumparati produse online de pe site-ul nostru. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra , mai putin taxele de transport. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse comandate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Clientii mirodenii.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mirodenii.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate( mai putin taxele de transport care vor fi suportate de dvs.) in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Toate detaliile si preturile sunt corecte la momentul postarii lor pe site.Pentru provincie transportul se face prin FAN COURIER,iar comanda minima este de 50 Ron.Pentru Bucuresti la comenzile sub 50 Ron se percepe o taxa de transport de 10 Ron,in rest transportul fiind gratuit.Pentru comenzi en-gros cereti cotatie de pret.

Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor.

Eventualele colete primite de dvs care sunt deteriorate , rupte sau produsul este deteriorat din cauza transportului , nu este raspunderea noastra , ci a transportatorului.

Pentru fiecare comanda plasata pe site veti primi odata cu produsele o factura fiscala si o chitanta in suma comenzii dvs.

OWUxNG