» Retete cu carne de pui
Pui cu piper

Ingrediente necesare:piept de pui-200 g,ulei-50 ml,piper boabe-5 g,ceapa-50 g,rosii-50 g,sare-2 g,boia iute-5 g,garam masala-5 g,coriandru pudra-5 g,chimen pudra-5 g,iaurt-50 g,piper macinat- 10 g,sos de rosii-150 g,smantana-50 g,lamai-50 g,ginger-20 g,verdeata-10 g.

Pieptul de pui se fierbe intreg,apoi se portioneaza bucati mici si se soteaza cu legumele si condimentele.La sfarsit se adauga sosurile si smantana.

Pui cu sos cremos in stilul Indiei de nord

Ingrediente necesare pentru o portie:piept de pui-200 g,ulei-55 ml,cuisoare-0.5 g,scortisoara-0.5 g,foi dafin-0.5 g,cardamon verde-1 g,cardamon negru-1 g,ceapa-50 g,rosii-50 g,sofran-2 g,sare-2 g,boia iute-5 g,pudra chimen-5 g,pudra coriandru-5 g,garam masala-5 g,kasoori methi-1 g,zahar-15 g,cardamon verde pudra-1 g,verdeata-10 g,ginger-20 g,sos alune-100 g,sos de rosii-140 g,smantana-100 g.

Puiul se frige la gratar,apoi se portioneaza si se soteaza cu legumele si condimentele.La sfarsit se adauga sosurile si smantana.

 

MjFmNjU1Z